Novinky

Finále seriálu - 12. sezóna

Seriál Bones byl prodloužen na 12. sezónu, která tentokráte již bude opravdu finální, bude mít 12 epizod a finále seriálu napíše samotný Hart Hanson.

Poslední sezóna se v USA bude vysílat počátkem roku 2017.

Komentáře (6) | Vložil(a) popKorn | 26.07.2016 20:00

Komentáře

Katcha (25.08.2016 · 12:56)
Na prima love davaly sberatele uz i 10 serii...ale kazdopadne neni nad original s titulky :) skoda ze to chteji ukoncit :( mely by pak natocit naky film :)
Martina (27.07.2016 · 21:25)
marry, tak Chirurgy taky můžu, to je pecka seriál. Co se týče Bones, tak vzhledem k tomu, jak to tady v ČR (ne)funguje, tak už od 4 nebo pátý série sleduju pouze v anglině s titulkama. Slovákům patří uznání, že vysílají dabované díly s minimální prodlevou po odvysílání v USA, zkoušela jsem se na to dívat ve slovenštině, protože, co si budem povídat, čtením titulků člověku unikají některé jiné věci, výrazy, pohledy, gesta atd. ... ale prostě přestože slovenčina se mi líbí, vrátila jsem se k titulkům. Originál hlasy všech postav jsou super, a ve slovenčině jsem mimo jiné nějak nemohla překousnout, jak říká Booth Kůstce "Kosť" :-D
marry (27.07.2016 · 19:36)
Samozřejmě děkuji moc a moc všem, kteří se podílejí na titulcích:)
marry (27.07.2016 · 19:35)
Zdravím,já osobně jsem ještě nepřekousla, jak daly BB dohromady v 6 řade, kde jsem každý díl hltala ještě bez titulků a to taky neumím AJ, takže jsem na to pak koukala spíše sporadicky již jenom v TV s dabingem, ale opět od 9 řady jsem tomu nějak propadla a opět to již sleduji v aktuálním dění:), takže mě to bude chybět:(. Zvláště potom, co mi nyní zrušily Castla:((. Příští serií mi zruší Teen Wolfa a pak už mi zbyde jen TBBT a Greys Anatomy, které taky myslím, že již moc dlouho nevydrží, i když tato řada se jim povedla i bez Dereka:). Omlouvám se za off topic:)
Martina (27.07.2016 · 13:21)
LOYF : a víš, žes to docela trefil ? ;-)

Na blogu se píše, že uvidíme svatbu Cam, zhruba někde uprostřed série. 4 díl prý přinese nepříjemný zvrat, B+B budou řešit další případ v přestrojení, 2 postavy z předchozích let mají umřít, nejedná se prý o hlavní role. A co se týče B+B, tak prý se vrátí jedna bývalá láska jednoho z nich, a Kůstka se vrátí k počátkům, kdy hledala rodinu a Booth prý k příběhu snipera. Takže jak říkáš - budou to příběhy postav, i když mě osobně to nijak nevadí :-)

ps : za podílení na překladu díky, protože angličtina není má silná stránka, a slovensky mi to prostě úplně nesedí
LOYF (26.07.2016 · 22:16)
Seriál Bones mám opravdu rád, rád jsem se podílel i na tvorbě překladu. Ale jsem rád, že už bude konec, protože se metody objevování zranění a Hodginsovy experimenty vedoucí k vyjasnění snížily na minimum a ty vraždy většinou slouží jen jako výplň pro ustálení vývoje charakteru postav - Hodgins by se, podle toho, jak byl ten charakter ve všech řadách vykreslován, nechoval k Angie tak hnusně, ani kdyby byl jen hlava, ale potřebovali někam s postavami hnout, aby je pak zase vrátili do starých kolejí. To samé Boothovo gamblovací období. Stejně jako moje oblíbené Supernatural už mi to přijde jako dojení umírající krávy.
Snad ta poslední řada přinese ještě nějaké napětí - prvních pár dílů, protože ty poslední budou určitě o tom, jak Hodgins bude chodit a odjedou do Paříže, Arastoo se ožení s Cam atd.