Novinky

TJ Thyne vo Finderovi

Bones majú (predlhú) prestávku vo vysielaní, ale druhý projekt Harta Hansona sa už rozbehol. Najprv sa v seriáli Finder objavil J.F. Daley alias Sweets, tentoraz sa chystá epizóda s TJ Thynom. Ako vidíte na obrázku, Finder si vypožičal aj kaviareň Bootha a Brennanovej.


4f363e7bc05e0.jpg

Ďalšie obrázky z tejto epizódy Findera nájdete na tomto linku.


Pozeráte Findera? Čo hovoríte na „prepožičiavanie“ postáv?

Komentáře (11) | Vložil(a) KataTM | 11.02.2012 11:17

Komentáře

Lenka (28.02.2012 · 09:02)
V budoucnosti až se budu nudit, tak Finderovi šanci nejspíš dám, ale tohle je směšné. Dělat reklamu seriálu tak, že tam propůjčíte herce z jiného úspěsného seriálu - určitě se to vyplácí, ale je to směšné. A Bones-kavárna??? Nemohl ten Finder aspoň chodit jinam??? Filmařům tím určitě ubylo práce, ale já už jen zírám. Jestli se tady v budoucnosti dočtu, že došlo k ,,propůjčení" dalších herců, budu mít z Findera čím dál tím horší pocit.
Elis (26.02.2012 · 17:46)
Mě se osobně nelíbil ani pilot, ani první díl mě moc neuchvátil, ale od druhé epizody mě to fakt začaleo bavit. Zkuste tomu dát šanci, třeba se vám to zalíbí :) Jo a s Kostma to nemé skoro nic společného co se týče story a postav (nepočítám ty návštěvy herců z Bones - prostě se snaží nějak zaujmout a mě ten seriál teda zaujal - sice až na třetí pokus, ale jo..)
Jen mi přijde vrcholně směšné, že "cigáni" co v tom seriálu jsou FAKT nevypadají jako cigáni :D
smarinka (20.02.2012 · 20:30)
no mě osobně se finder líbí moc. je to docela sranda, člověk se u toho odreaguje. podle mě to vůbec nekopíruje bones, připadá mi to spíš jako úplný opak.
margareta (19.02.2012 · 16:01)
podľa mňa další skvelý seriál. a je to úplne iná vec ako Bones, príde mi to skôr ako veľmi dobre spravená parodia na všetky tieto (kriminálne) seriály ako CSI, Lie to Me a aj Bones atd. napríklad v S1E4 diely, ponožky? vážne?; alebo S1E5 záver s tou hadou ženskou? wtf?
mám pocit že tvorcovia a aj herci sa musia strašne baviť pri natáčaní :)
Alex (18.02.2012 · 15:56)
Tak pre mna to nie je zlý seriál. Nie je to síce Bones, nechytilo ma to tak a keby to zrušili nebolo by mi to až tak ľúto. Ale podľa mna to vôbec nekopíruje Bones. Je to o niečom inom. Neriešia vraždy, ani tam nie je sexuálne napätie medzi Walterom a tou babou. To, že tam bol Sweets, dáva to zmysel. Aj tá kaviaren, ok využívajú to čo majú, prečo nie? Sú v tom okolí a chcú aby Walter pracoval pre FBI.
Patty www (14.02.2012 · 21:10)
Jenže já si pořád stojím za tím, že Finder není žádný spin-off Bones, jak to všichni prezentují. Spin-off by to byl v případě, že by Walter nebo jak se ta postava jmenuje, byl předtím jednou z postav Bones, což nebyl. Buffy the vampire slayer - Angel, to je spin-off. Hart si prostě jen přes Bones snaží udělat na The Finder co největší reklamu. U mě mu to nevychází, jsem akorát tak čím dál více znechucená.
nataka454 @ (12.02.2012 · 19:08)
toto je už veľa.. robiť iný serial a tej istej kaviarni a este aj niektorý tí istí herci.. nech radsej rozmislaju nad novimi epizodami kostí ako natáčať niečo podobné
Florence (12.02.2012 · 07:50)
Já jsem z toho byla celkem zklamaná. I když jsou samozřejmě horší seriály, o tom není pochyb, tak se tento nedostal ani do mé první zlaté dvacítky oblíbených.
Nemůžu se dočkat pravých BONES!!!
kiki (11.02.2012 · 21:42)
Findera som videla len v tej jednej casti v Bones a mne to stacilo..dalej to pozerat neplanujem...nechcu nahodou tym prepoziciavanim hercov pritiahnut viac divakov k tomu serialu?? k comu je to dobre neviem.. ved nech herci skusia serialu vytiahnut sledovanost aj bez TJ Thyna,J.F.Daleya, snad uz tvorcovia nevtiahnu dalsich Bonesakov..ale serial nechcem sudit kedze ma nezaujima
Hanz96 (11.02.2012 · 20:46)
mně osobně se tenhle seriál líbí, :) je to taková odreagovačka, rozhodně lepší než ulice nebo ordinace a podobný český výplody xD a co se týče toho kopírování... o tom spin-offy jsou ;)
« Předchozí 1 2 Další »