Rozhovory

Rozhovor s Emily Deschanel na téma Svatba

512cf43ac861e.jpg Rozhovor vyšel na serveru wetpaint dne 7.2. 2013

Překlad není doslovný,pozměnil jsem a zkrátil jsem některé věty.

Sezónu po sezóně chtějí fanoušci Bones vědět jednu hlavní otázku: Požádá Booth Brennanovou o ruku?

Zatím se zdá,že žádné plány v nejbližší době na svatbu nejsou. Ale mnohé se může změnit po díle The Shot in the Dark kdy je Brennanová vážně postřelena a bojuje o svůj vlastní život.

Emily nám naznačila,že si díky této situaci Brennanová uvědomí mnohé a výrazně změní způsob,jakým se dívala do teď na svět. To znamená, že je manželství najednou možné?

Tragédie to vždy mění. Podívejte se na každou situaci ve vašem životě a myslíte, že je to tak, jak chceme, aby to bylo?

Hvězda Bones nám sdělila to, že Booth a Brennanová budou o svatbě diskutovat v dalších epizodách.

Nicméně je tu jeden háček! V jejich vztahu není dané usnesení o sňatku, ale stále se o tom projednává.

Brennanová už jednou Bootha odmítla a netouží po možnosti být po druhé sestřelen. Booth se už Bones ptát znova nebude. Oznámil to v epizodě The Memories in the Shallow Grave a také jsme se mohli dozvědět to,že on očekává její nabídku, ale ona si to stále nepřiznává a tvrdí fakt, že není typ na vdávání i když má dítě.

Ale to znamená, že je naděje zcela pryč.

Nemyslím si to. Velice se těším na to, jakým stylem mu to podá, pokud se tak stane… Není nic daného, ale stálá naděje tam je. A pokud jde o romantiku Bootha a Brennanové, všechnu naději můžeme získat!

Komentáře (11) | Vložil(a) Hudy | 26.02.2013 19:50

Komentáře

No Name (26.02.2013 · 20:53)
Dufam ze se vezmou. Miluju kosti hlavne kvuli nem dvema. A nemohla bych si predctavit jak by to bylo kdyby nemali svadbu. Dufam ze budou mat svadbu a dufam ze Booth poziada Bones o ruku a ne naopak. To by bylo cudne a podla mna neprirodzene. Prejudice jim hodne stesti a odvahu pre Bootha. I LOVE BONES! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
« Předchozí 1 2 Další »