Rozhovory

Rozhovor s Emily Deschanel na téma Svatba

512cf43ac861e.jpg Rozhovor vyšel na serveru wetpaint dne 7.2. 2013

Překlad není doslovný,pozměnil jsem a zkrátil jsem některé věty.

Sezónu po sezóně chtějí fanoušci Bones vědět jednu hlavní otázku: Požádá Booth Brennanovou o ruku?

Zatím se zdá,že žádné plány v nejbližší době na svatbu nejsou. Ale mnohé se může změnit po díle The Shot in the Dark kdy je Brennanová vážně postřelena a bojuje o svůj vlastní život.

Emily nám naznačila,že si díky této situaci Brennanová uvědomí mnohé a výrazně změní způsob,jakým se dívala do teď na svět. To znamená, že je manželství najednou možné?

Tragédie to vždy mění. Podívejte se na každou situaci ve vašem životě a myslíte, že je to tak, jak chceme, aby to bylo?

Hvězda Bones nám sdělila to, že Booth a Brennanová budou o svatbě diskutovat v dalších epizodách.

Nicméně je tu jeden háček! V jejich vztahu není dané usnesení o sňatku, ale stále se o tom projednává.

Brennanová už jednou Bootha odmítla a netouží po možnosti být po druhé sestřelen. Booth se už Bones ptát znova nebude. Oznámil to v epizodě The Memories in the Shallow Grave a také jsme se mohli dozvědět to,že on očekává její nabídku, ale ona si to stále nepřiznává a tvrdí fakt, že není typ na vdávání i když má dítě.

Ale to znamená, že je naděje zcela pryč.

Nemyslím si to. Velice se těším na to, jakým stylem mu to podá, pokud se tak stane… Není nic daného, ale stálá naděje tam je. A pokud jde o romantiku Bootha a Brennanové, všechnu naději můžeme získat!

Komentáře (11) | Vložil(a) Hudy | 26.02.2013 19:50

Komentáře

Ell (02.01.2014 · 23:09)
ach jo, to mě tak zklamalo :( já brala bone takovou, jaká byla, proto jí miluju, ale je to, jakoby nikdo ze studia (ani fanoušků) prostě nedokázal zkousnout jejich "štastný konec" - bez svatby to pro ně nikdy nebude dostatečný :( na seriálu se mi právě líbilo to, že tam byli lidi trochu odlišní od většiny a brali se tak :( ale když budou fanoušci štastní, pořád je to jen seriál .)
No name (01.07.2013 · 17:00)
Přeju jim to od začátku prvního dílu aby byli spolu . Můj nejoblíbenější díl je jak Brennanová řekla Boothovi že spolu mají dítě.
Bylo by super kdyby měli svatbu ale docela mě štve jak se chová Sweets nesnáším ho a je hrozně arogantní hlavně jak myslí že dal Brennanovou s Bootem dohromady.
Janča (28.02.2013 · 19:48)
Taky myslím, že nejlepší byly díly, kdy spolu nebyli - to napětí a to "nevyřčené" mezi nimi bylo nejlepší a byla to prdel:-) Teď je to trochu stereotyp, ale zase s Bones se mluví o jiném druhu stereotypu, co ona vždycky ťápne, to nemá chybu!
Lienka77 (28.02.2013 · 16:23)
No name - ano, proč ne? rozhodně to hodlám jednou zkusit.:)
! (28.02.2013 · 08:02)
Nevím proč by ho kůstka nemohla požádat, o to víc je to pravděpodobnější že ho odmítla..je teď vlastně řada na ní..ke svatbě, celou dobu seriálu se mi nejvíc líbilo napětí mezi nima, nebyly spolu ale jakoby byly spolu..od té doby co spolu fakt jsou je to o nějaký stupeň nudnější, mám strach že až se vzemou zmizí to úplně..
No Name (27.02.2013 · 17:41)
No lienka77 ale mas pravdu s tym ze to netreba uspechst ale nebilo by to o nic horsi nez je to ted.

A jeste jeste jedna vec. Ptedstsv si ze milujes muza (napr. Booth) on ta poziadal o ruku ale odmietla si. Ty by si ho poziadala o ruku ??? Aj ked Dr. B je az tak racionalna ze by toho bola schopna.
No Name (27.02.2013 · 16:57)
lienka77-podle mne by to bylo stejne a nebo jeste lepsi jak ted .
marcela (27.02.2013 · 12:11)
Mohli by si střihnout ještě jednoho prcka.:))
Pak už by si třeba dala říct.
Lienka77 (27.02.2013 · 11:22)
No Name - ech, kdyby se nevzali, pokračovali by stejně jako doteď. Proč to tak hrotit? A co na tom, kdyby ho požádala ona? Jsme snad pořád ve středověku, nebo co? ;)

Čím víc se to přibližuje takové té klasické rodině a vztahu, tím větší je nebezpečí, že to prostě bude nudné. Děti, svatba, spokojený vztah. Nuda nuda šeď šeď. O čem by ten seriál pak byl?
kiki (26.02.2013 · 22:54)
ja si osobne myslim ze keby tam svatba mala byt tak ju daju na konci celeho serialu ak teda vobec nejaka bude... ale osobne by som bola velmi rada ak by svatba bola ale nie az na konci, niekde v priebehu 9.serie najlepsie na zaciatku keby mala byt poslednou a staci na konci 9.serie keby bola ista aj 10 :D
« Předchozí 1 2 Další »